Basitçe uygulanabilen makarna tarifleri arasında üst sıralarda. Makarnayı aldente olarak tuzlu suda haşlayıp süzün. Kabak, havuç ve pırasaları jülyen doğrayın. Mantarları büyüklüklerine göre ikiye veya dörde kesin. Zencefili ceddip dilimleyin. Sarımsağı dilimleyin. Kişnişi incecik kıyın.
Derin tabanlı bir tavaya veya vog tavaya susam yağını koyun. Isınınca sarımsak ve zencefil dilimlerini ilave edin. Evvel havuçları ilave edip çevirin. Kevgir dayanağıyla çıkartıp kabakları ilave edin. Onları da çıkartıp mantarları ilave edin. Mantarlar pişmeye başlayınca takribî 2-3 dakika sonra havuç, pırasa ve kabakları geri koyun. Soya sos, kişniş ve karabiberi ilave edin. Makarnayı ilave edip birkaç dakika çevirin ve servis yapın.