Öncelikle bir fırın tepsisinin üzerini güzelce streç film ile kaplayın. 2 su bardağı hindistan cevizini streç filmin üzerine yerleştirin ve her yere eşit dağılması için elinizle hafifçe düzeltin.
Muhallebisi için; bir tencereye süt, toz şeker, un ve kakaoyu aktarın, karıştırarak pişirmeye başlayın.
Muhallebi kaynayıp göz göz olunca tereyağı ve vanilyayı ilave edin, ocağın altını kapatarak yağ eriyinceye kadar karıştırın.koyu kıvamlı bir muhallebi oluyor.
Ardından hazırladığınız muhallebiyi hindistan cevizi serpilmiş tepsinin üzerine dolaştırarak dökün.
Muhallebinin her yerinin eşit ve düzgün olması için bir spatula veya pasta sıvama bıçağı ile düzgünce yayın.
Bu şekilde muhallebiyi soğuyuncaya kadar dinlendirin. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra buz dolabında yaklaşık 1 saat kadar dinlendirin.
Uygun bir karıştırma kabına krem şantiyi ve sütü aktarın. Krem şantinin basitçe kıvam alması için sütün kesinlikle soğuk olması lüzumlu.
Krem şanti katılaştıktan sonra soğuyan muhallebinin üzerini güzelce krem şanti ile kaplayın.
Yeniden eşit ve düzgün olacak şekilde hepsini tepsiye yayın. krem şantiyi sürmeden önce muhallebinin yeterince soğuduğundan kesinlikle emin olun yoksa krem şanti eriyecek ve görüntüyü bozacaktır.
Tatlıyı bu şekilde yaklaşık 1 saat kadar buzdolabında dinlendirin. Dinlenen tatlıyı 12 eşit parça olacak şekilde kesin.
Streç filmden dayanak alarak her bir dilimi hafifçe kaldırın ve rulo şeklinde sarın. Bu şekilde tüm parçaları sararak servis tabağınıza yerleştirin.
Üzerlerini dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Tatlıyı buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis edin.