Öncelikle malzemelerin hepsi oda sıcaklığında olmalı, ilk olarak peynir krema ve kaymağı güzelce mikser ile düşük ayar da karıştırın. 1 dakikayı geçmesin ve mutlaka düşük ayarda olsun.
Daha sonra şeker un ve vanilyayı ayrı bir kaba alıp karıştırdıktan sonra kremalı karışıma koyup tekrar karıştırın.
Son olarak yumurtaları da tek tek ilave edip her yumurta koyduğunuz da karıştırın.
20 cm lik kelepçeli kalıbınızı alıp içine yağlı kağıdı koyun ( yağlı kağıdı nasıl koyduğumu aşağıdaki görsellerde görebilirsiniz )
Hazırladığınız karışıma dökün.
Önceden ısıtılmış 220 derece fırında ortalama 30 dakika kadar pişirin.Üzeri güzelce kızarana kadar.
Pişen sansebastianı soğuduktan sonra buzdolabına alıp dinlendirin sansebastianı 1 gün boyunca kesinlikle kalıptan çıkarmayın bu kıvam alması için çok önemli.
Diğer tatlılar gibi kesinlikle değil sabırlı olun ve 1 gün bekleyin 😍 harika bir lezzet olucak 😍 güzelce tatlınızı dinlendirdikten sonra dilimlere ayırıp isterseniz üzerine çikolata sosu döküp ya da sade şekilde yiyebilirsiniz ☺️ ilk olarak çikolatasız deneyin eğer isterseniz çikolatayı yavaş yavaş ekleyin çünkü çikolatası sizi bayabilir ☺️ afiyet olsun şimdiden 😍.