2 yemek kaşığı vanilya özütü yada 4 poşet vanilya şekeri
2 yemek kaşığı un
San Sebastian Pastası Tarifi Yapılışı
Labneyi bir kaseye koyun, şeker ve vanilya özü ile iyice karıştırın. Yavaş yavaş altı yumurtayı ilave edin ve tekerrür karıştırın.
Şekeri ve kremayı ilave edin, tekerrür karıştırın.
En son unu ilave edin ve tekerrür karıştırın.
Fırın kabının pişirme kağıdı ile kaplayın, ve akışkanı kabın içine dökün.
Fırını 230 derecede konveksiyonla evvelden ısıtın, takribî 30 dakika pişirin, ardından konveksiyonu kapatın ve 200 dereceye kadar kısarak 10 dakika tekerrür pişirin.
Pasta hazır olduğunda oda sıcaklığında 4-6 saat soğumaya vazgeçin.