Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %0,69
  • ALTIN
    %0,13
  • BIST
    %0,29
San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler

  • 400 gram sürülebilir beyaz peynir
  • 400 gram labne peynir
  • 400 gram krema
  • 200 gram kaymak
  • 3 yumurta
  • 250 gram pudra şekeri
  • 1 vanilin
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta

San Sebastian Cheesecake Tarifi Yapılışı

  1. Tam malzemeleriniz oda ısısında olmalı. Öncelikle pudra şekeri vanilin ve yumurtaları ayrı kasede çırpalım. Böylece yumurta kokusunu yasaklamış oluyoruz.
  2. Karıştırma kabına beyaz peyniri labneyi ve kaymağı alıp çırpalım. Hepsi birbirine karışınca kremaları ilave edip azıcık daha çırpalım.
  3. Çırptığımız yumurtaları ilave edip hepsinin karışmasını sağlayalım. En son elediğimiz un ve nişastayıda ilave edip hepsini birbirine karıştırıp yağlı kağıt serilmiş kalıba dökelim. 20 cm kalıp kullandım.
  4. Evvelden ısıtılmış 250 derece fırında 30 dakika pişirdim. Fırınınızın ayarına göre pişme farklılık gösterir.
  5. Daha koyu kıvamlı beğenirseniz fırını 200 dereceye getirip 10 dakika daha fazla yakalayabilirsiniz. Ben kekimi daha yumuşak kıvamlı hoşlandığım için erken çıkardım.
  6. Fırından çıktığı anda ortasının sallanması çok sıradan ve olması gereken biçim. 1 gece buzdolabında dinlendikten sonra istediğiniz rastgele bir sos ile servis yapabilirsiniz. Benim gözdem. Tabiki çikolata sos. Bunun için benmari eritilmiş çikolata kullandım.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın