Labne peynirimizi ve şekerimizin tamamını kabımıza alalım ve yüksek devirde şekerler tamamen eriyinceye kadar ve krema kıvamına gelene kadar çırpalım.
Daha sonra kremayı ilave edelim ve üç dört dakika daha çırpalım.
Bu safhada yumurtalarımızı teker teker ilave ediyoruz ve el mikseri ile devam ediyoruz tatlımızın üretimine.
Yumurtaların tamamen karıştığından emin olduğumuzda nişastayı ilave ediyoruz ve el mikseri ile süratli süratli topaklık kalmayıncaya kadar çırpıyoruz.
Kelepçeli kalıbımızın altına yağlı kağıdı seriyoruz ve kenarlarını düzenliyoruz, cheesecakekin biçiminin hoş olması için ehemmiyetli. su ile kenarlarını yapıştırabilirsiniz .
Karışımımızı döküyoruz ve alt üst açarak ilk evvel 180 derece de daha sonra 200 ye çıkararak hakimiyetli bir biçimde pişirelim.
Üzeri kızardığında aynı zaman da tatlımız salladığımızda sallanıyorsa deyimi caizse bıngıl bıngıl ☺️ tatlımız yeteri kadar pişmiş demektir. Afiyet olsun.