Sadece 3 Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi İçin Malzemeler
4 adet olgun donmuş muz
2 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (isteğe göre)
Sadece 3 Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
1 gece öncesinden kabuğunu soyduğumuz muzları bir poşete alıp buzlukta donduruyoruz.
Dondurduğumuz muzları robota dilimliyoruz.
Muzlar püre haline gelince üzerine 2 kaşık bal ve fıstık ezmesi ilave ediyoruz ve tekrar bızlatıyoruz.
Sonra kapaklı uygun bir saklama kabına alıp 1 gece buzlukta donduruyoruz. Ertesi gün afiyetle yürüyebilirsiniz.
Üzerini ben çikolata parçacıklarıyla ve toz antep fıstığıyla süsledim siz nasıl isterseniz öyle sunabilirsiniz. Afiyetle tüketebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Sevgiler