Hamur için gerekli olan tüm malzemeleri bir kaba alın.
Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurup hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın.
Üzerlerini nemli bir bezle örtüp yarım saat dinlendirin. Dinlenen hamurları buğday nişastası ile baklavalık yufka inceliğinde açın.
Hamurlardan birinin üzerini tereyağı ile yağlayıp ortadan ikiye katlayın ve yuvarlak tarafına kaymak sürüp düz tarafa doğru rulo biçiminde sarın.
Ruloyu yağlanmış fırın tepsisine gül böreği biçiminde sararak yerleştirin. Hamurlar bitene kadar aynı operasyonu yineleyin.
Kalan tereyağını hamurların üzerine gezdirin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.
Şerbet için tozşeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ilave edip bir vakit daha kaynatıp soğumaya vazgeçin.
Sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Tatlının şerbeti sürüklemesi için 1 saat bekletin. Kocaman çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyip ılık servis yapın.