Pastanın kreması için süt, nişasta, unu alalım çırparak pişirmeye başlayalım kremamız yoğun ve pürüzsüz bir kıvam aldıktan sonra altını kapatıp soğumaya vazgeçelim ara ara karıştıralım üzeri kabuk bağlamasın.
Pandispanyamız için yumurta ve şekeri uygun bir kasede çırpalım iyice çırpalım ardından un kabartma tozu vanilya ilave edelim ve tekerrür çırpalım.
Pişirme kağıdı serili tepsimize hamuru boşaltalım her tarafı denk ince bir tabaka olacak biçimde harcımızı yayalım.
Pandispanyamızı evvelden ısıtılmış fırında 180 derecede hakimiyetli bir biçimde pişirelim pişen kekimizi ilk sıcaklığı çıkınca fırın tepsisinden alalım.
Kekimizin üzerine tekerrür pişirme kağıdı koyarak ters çevirelim üst tarafa gelen pişirme kağıdı yavaş yavaş ceddelim.
Hazırladığımız kremanın tamamını pandispanyamızın her yerine gelecek biçimde sürelim dilimlediğimiz muzları pastanın bir kenarına gelecek biçimde kremanın üzerine yerleştirelim.
Pişirme kağıdı dayanağıyla pandispanyamızı rulo biçiminde saralım daha sonra pastamızı bir kenara alarak üzerini streç film ile saralım iyice soğuması için en az 2-3 saat buzdolabında bekletelim bu sırada krem şantimizi soğuk süt ile çırpalım.
Buzdolabından aldığımız pastanın pişirme kağıdı çıkaralım üzerini krem şanti ile kaplayalım çevresine fındık içi ile kaplayalım.
Benmari usulü çikolatamızı dondurucu poşetine koyup ucunu kesip pastanın üzerine biçim verelim nasıl heves edersiniz.
Beğendiğiniz malzemelerle süsleyebilirsiniz ben bu pastayı bir gece evvelden yaptım şahane oldu kesinlikle deneyin afiyetler olsun