İlk olarak kreması için vanilya ve tereyağı hariç öteki malzemeler tencereye alınır ve krema kıvamına gelene kadar pişirilir.
Kıvamı alınca ocaktan alınır, vanilya ve tereyağ ilave edilir. Ardından soğuması için kenara alınır.
Keki için evvel şeker ve yumurta hoşça çırpılır. Köpük köpük olunca öteki malzemeler ilave edilir ve karıştırılır.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine kare olacak biçimde incecik dağılır ve 190 derece fırında 15-20 dakika pişirilir. Fırından fırına değişir hakimiyetli pişirin
Bu esnada krem şanti ve süt çırpılır, arası için meyveler hazırlanır. Pişen keki fırından alıyoruz ve sıcakken rulo yapıyoruz. Keki geri açıp yağlı kağıttan çıkarıyoruz.
Sıcağı çıkmış keke kremasını döküp her yerine gelecek biçimde yayıyoruz ve meyveleri diziyoruz.
Ara malzemelerinin hepsi katıldıktan sonra rulo yapıyoruz ve krem şantisini üzerini kapatacak biçimde sürüyoruz. Tutkuya göre süslemesini yapıyoruz ve servise hazır.