2 paket kakaolu bisküvi
1 su bardağı krema
1 paket vanilya
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı fındık
1 dere bardağı kuru üzüm
1 limon kabuğu rendesi
100 gram bitter çikolata
Yeteri dek süt
Üzeri için
kakako
Bisküvileri elinizde ufalayın. Derince bir karıştırma kabına kremayı dökün ve içine fındık, kuru üzüm, limon kabuğu rendesi, eritilmiş çikolata, pudra şekeri, vanilya ek edip hepsini birlikte karıştırın. Ufaladığınız bisküvileri de bu karışımın içine koyun ve her tarafta karıştırın.
Düzenlemek istediğiniz kalıbın içine streç film serin ve rokoko harcınızı kalıplara döküp kaşıkla batırarak düzeltin. Kalıpları bir tepsinin üzerine ters getirerek koyun ve streç filmlerden asılarak şeklini bozmadan rokokoları tepsiye çıkarın. Rokoko tepsisini buz dolaba kaldırıp 1 gece bekletin. Ertesi gün servis tabağına alıp üstüne kakao serpin ve servis edin.
Sağlık olsun…