Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 22.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Dondurmalı Tatlılar
»
Rokoko Pişmeyen Tatlı
Facebook
Twitter
Google+
10 Şubat 2022
0
117
+
-
Rokoko Pişmeyen Tatlı
Rokoko Pişmeyen Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
2 koli sade krem şanti
1 su kadehi süt
2 koli kakaolu krem şanti
1 su kadehi süt
1/2 yarım çay kadehi damla çikolata
1/2 yarım koli çikolata sosu
1. 5 su kadehi süt
Rokoko Pişmeyen Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Çırpma kabına 2 koli sade krem şanti ve 1 su kadehi soğuk süt ilave edilerek çırpılır.
Kek kalıbının içi kaplanacak biçimde streç film veya buz dolabı poşeti ile kaplanır.
İlk karışım kek kabının içine boşaltılır.
Kek kalıbı hafif sallanarak karışımın denk ayrılması sağlanır ve buzdolabında bekletilir.
Bu sırada rokokonun üst kısmına geçilir.
2 koli kakaolu krem şanti, damla çikolatadilerseniz kuru meyve de ilave edebilirsiniz ve süt ilave edilerek çırpılır.
Dolaptan çıkardığımız kek kalıbına tamamı boşaltılır.
Ve üzeri streçle kapatılıp Dondurucuda üzeri buz yakalamaması için
1 gece buzlukta bekletilir.
Çikolata sosu hazırlanıp soğutularak buzdolabına koyulur.
Servis için donan rokoko ters çevirilerek servis tabağına alınır.
Üzerindeki poşetler alınır.
Dilimlenerek çikolata sos ile servis edilir. Afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Rokoko (Pişmeyen Tatlı) Tarifi
Rokoko (Pişmeyen Tatlı) Tarifi
Rokoko (Pişmeyen Tatlı) Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Sıhhatli Dondurmam
Önceki Yazı
Şeker Dondurmam
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı