Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %-0,21
Rokoko

Rokoko

Rokoko Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kutu sade şanti
  • 1 kutu kakaolu krem şanti
  • 2 kadeh süt
  • 150 gr vanilyalı dondurma
  • 150 gr kakaolu dondurma
  • 200 gr bitter çikolata

Rokoko Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. 1 kutu sade krem şanti 1 kadeh süt ile köpürtülür.
  2. Köpürtülen sade şantiye 10 dakika oda ısısında bekletilmiş dondurma ilave edilir ve spatula ile karıştırılır.
  3. 23 cm lik kelepçeli kalıba dökülür.
  4. 1 kutu kakaolu krem şanti 1 kadeh süt ile köpürtülür.
  5. Köpürtülen kakaolu şantiye 10 dakika oda ısısında bekletilmiş kakaolu dondurma ilave edilir ve spatula ile karıştırılır.
  6. Hazırladığımız kakaolu karışımı da sade karışımın üzerine dökün ve dondurucuda 3 saat bekletiniz.
  7. Tatlınızı servis yapacağınız zaman üzerine eritilmiş bitter çikolata dökülür.
    AFİYET OLSUN

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın