Suyu geniş bir kaba aktarın. Üzerine maya, toz şeker ve tuzu döküp karıştırın. Unu ilave edip tahta kaşıkla karıştırıp yoğurun.
Zeytinyağı ile yağladığınız çukur sırça kaba hamuru alın ve üzerini nemli pak bezle örtüp 1 saat oda sıcaklığında mayalanmaya bırakın.
Hamurun içindeki havayı almak için hamuru yumruğunuzla 5 dakika yoğurun ve un serptiğiniz tezgahta merdaneyle ince açın.
Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine veya pizza tepsisine yerleştirin. Sos için zorunlu malzemeleri bir kapta karıştırıp hamurun üzerine yayın.
Kırmızı soğan, biber ve mantarları ince kıyıp hamura serpin. Mısırları ve zeytinleri yerleştirip evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 35 dakika pişirin.
Fırından çıkınca ince dilimlenmiş parmesan peyniri ve rokayla tamamen kaplayıp servis yapın.