Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %1,14
Rezene Ve Kumkatlı Kefal Balığı

Rezene Ve Kumkatlı Kefal Balığı

Rezene Ve Kumkatlı Kefal Balığı Tarifi İçin malzemeler

  • 500 g patates
  • 200 g kumkat
  • 2 kilogram kefal balığı
  • 40 g taze rezene
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Rezene Ve Kumkatlı Kefal Balığı Nasıl Yapılır?

  • Patateslerin kabuklarını soyun ve yarım cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin. Tuzlu kaynar suda 5 dakika kadar haşlayıp suyunu süzün.
  • Kumkatları iki dakika kadar kaynar suda bekletin. Suyunu süzüp soğuması için kenara alın. Yıkadığınız balığın ortasını kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
  • Ortasını ince kıydığınız rezene ile doldurun. Soğuyan patates ve kumkatları balığın çevresine yerleştirin.
  • Üzerlerine zeytinyağı dolaştırıp tuz serpin ve evvelden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dakika pişirin. Fırından çıkartıp 5 dakika dinlendirin. Sıcak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın