Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,20
EURO
%1,18
ALTIN
%-2,60
BIST
%1,15
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 25.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Reçelli Pasta Tarifi
Facebook
Twitter
Google+
3 Ocak 2018
0
1402
+
-
Reçelli Pasta Tarifi
Malzemeler
3 yemek kaşığı reçel (çilekli veya hangisi istenirse)
15 adet yaban mersini
Yarım paket krema
1 paket çikolata
Pandispanya İçin
150 gram un
Yarım su bardağı toz şeker
4 adet yumurta
1.5 yemek kaşığı kakao
50 gram tereyağı
1 paket kabartma tozu
1 paket toz vanilin
Yapılışı
Fırın 165 derecede ayarlanır.
Tereyağı eritilir ve iyice ılıması için oda ısısında 10 dakika bekletilir.
Toz şeker ve yumurta kıvama gelene dek çırpılır. Un, kabartma tozu, vanilin ve kakao bir kabın içerisine elenerek alınır.
3 defada spatula ile diğer karışıma yedirilir. En son tereyağı da iyice yedirilerek karıştırılır.
16 cm’lik kek kalıbı yağlanır ve hafifçe unlanır. Kek harcı içerisine dökülür ve 30-35 dakika pişirilir.
Krema ocakta bir taşım kaynatılır ve ocaktan alınır. Çikolata kremanın içerisinde eritilir.
Pişen kekin tamamen soğuması için kalıbında bekletilir. İyice soğuduğu zaman bıçak ile kek ortadan ikiye kesilir.
İstenilen reçel sürülür ve kekin üst katı kapatılır.
Üstü sos ve yaban mersini ile süslendikten sonra dilimlenerek servis edilir. Afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
çilek reçelli tatlılar
evde yaş pasta yapımı
Reçelli Pasta nasıl yapılır
Reçelli Pasta Tarifi
İlginizi Çekebilir
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Şehzade Yastığı Tatlısı
Önceki Yazı
Gevrekli Cupcake
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı