Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Pudingli Yanardağ Keki

Pudingli Yanardağ Keki

Pudingli Yanardağ Keki Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1/3 su bardağı zeytinyağı
  • 2/3 su bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı karbonat
  • 1 paket kakaolu puding
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket vanilin

Pudingli Yanardağ Keki Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta ve şeker köpürene kadar çırpılır.
  2. Ardından süt ve sıvı yağ ilave edilir.
  3. Bütün karışım tekrar çırpılır ve üzerine karbonat, vanilin ve puding karışımı ilave edilir. (puding toz karışımı olacak pişmemiş olması önemli)
  4. Yağlanmış borcama ya da yağlı kağıt ile kapatılmış borcama karışım ilave edilir.
  5. 180 derecede 30-35 dakika pişmesi için beklenir.
  6. Pişme süresi fırından fırına değişiklik gösterdiği için dilerseniz kürdan testi ile pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz. Afiyet olsun🤗.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın