Kek Tart kalıbını yağlayın, unlayın ve fazla ununu silkeleyerek kenara alın.
Yumurtaları çırpma kasesine alın, üstüne toz şeker ekleyerek köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Yoğurt ve sıvıyağı ekleyerek çırpmaya devam edin.
Un, kabartma tozu ve vanilini ekleyerek tamamen karışıncaya kadar çırpın.
Hamuru kalıba dökün ve 180 derece önceden ısıttığınız fırında pişirin (yaklaşık 20-15 dakika).
Pişen keki soğuması için kenara alın.
Elmaları iki parçaya bölün, çekirdeklerini çıkarın ve olabildiğince ince dilimleyin. Dilimlediğiniz elmaları su dolu bir tencereye alın ve hafifçe yumuşayıncaya kadar haşlayın. Haşlanan elmaları süzün ve havlu kağıt ile suyunu alın.
Vanilyalı Tarçınlı Pudinginizi 1,5 su bardağı süt ile kıvam alıncaya kadar pişirin. İlk sıcağını atması için 1 dakika kadar karıştırarak ılınmasını sağlayın.