Pudingle Dondurma Tipli Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
4 koli vanilyalı puding
2 koli kakaolu bisküvi
6 su bardagı süt
5 su kadehi vişne suyu
Dondurulmus vişne isteğe bağlı
Pudingle Dondurma Tipli Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Öncelikle bisküvileri gelişigüzel çok minik olmayacak biçimde ayrılın.
Derin bir tencerede 2 koli puding için 6 su kadehi sütü kullanarak pudingi pişirin.
Sıcakken kırdığınız bisküvileri içine ilave edin.
Yeniden sıcakken tepsiye dökün, muntazamlaştırın.
5 su kadehi vişne suyuna 2 koli pudingi kullanarak pişirin. ben vişneli hoşlandığım için vişne suyu kullandım siz değişik bir meyve suyu kullanabilirsiniz
Vişne suyuyla pişen pudinge dondurulmuş vişneleri ilave edin. Sıcakken dökün, bir kaşık takviyeyi ile düzleştirin.
Azıcık dışarıda soğuduktan sonra dolaba koyun,en az 2 saat dinlendirin.
Dilimleyip soğuk servis edin. Kesinlikle deneyin tekerrür yapmak isteyeceksiniz.