Su kaynayınca üzerine un şeker tuzu eleyerek ekleyip sürekli ve seri bir şekilde karıştırarak pişirin.
Yoğun bir kıvamda olmalı endişelenmeyin.
Ocaktan alıp ılınmasını bekleyin.
Yumurtaları teker teker ilave edip yüksek devirde sürekli çırpın.
Her yumurta ilave edince enaz 2-3 dk çırpıp akışkan bir hamur elde edin.
Krema torbasına koyup yada bir tatlı kaşığı dayanağıyla hamurdan parçalar alıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye aralıklarla dizin ve 170 derece fırında kızarana kadar pişirin.
Çikolata sosu için.Kremayı ocağa alın kaynama seviyesine gelince ocağı kapatıp çikolataları ilave edin ve karıştırarak erinesini sağlayın ve soğutun.
Kremanızı bir hamur sıkma torbasına alın ve hamurlarınızın altından delik açarak içine krema sıkın.
Üzerlerine de tercih erittiğiniz çikolatalı sosu dökün. Afiyet olsun.