Parmağımızı su ile nemlendirip üst kısımlarını düzenleyelim.
Evvelden ısıtılmış 180 derecede 10 dakika kabarmaya başlayınca fırının derecesini 160 ’a düşürüp iyice kuruyuncaya kadar pişirelim.
Onlar pişerken iç kremasını hazırlayalım. Tam malzemelerimizi tencereye alıp iyice karıştırıp ocağı alıp kaynayıncaya kadar karıştıralım.
Kaynamaya başlayınca kıvam aldıktan sonra altını kapatıp soğuması için kenara ayıralım.
Fırından çıktıktan sonra iyice soğutup bir bıçak takviyesiyle ortadan kesip içerisine kremayı ister sıkma torbasıyla ister tatlı kaşığıyla doldurup kapatalım.
Servis tabağına alıp çikolata sosu için akışkan kremayı bir tavaya alıp kenarlardan böyle hafif fokurdamaya başladığında ocaktan alıp çikolataları atıp iyice karıştıralım.
Sosumuzu üzerine dolaştırıp servis edelim şimdiden yapan herkese afiyet olsun