İlk olarak çelik tencereye suyu margarini tuz ve şeker ilave edip ocağa alalım. Margarin tamamen eridikten ve kaynadıktan sonra içerisine un ve kabartma tozunu ilave ederek süratlice karıştıralım. 3-4 dakika vazgeçmeden karıştırmaya devam edelim ve pişirelim.
Daha sonra hamuru soğumaya vazgeçelim. Soğuyan karışımımıza teker teker yumurtaları ekleyelim ve bir spatula desteğiyle yavaş yavaş karıştıralım.
Yumurtaları tamamen hamura karıştırdığımızdan emin olunca yağlı kağıt serili tepsimize iki tatlı kaşığı desteğiyle hamurumuzdan aralık vazgeçerek dizelim Sıkma torbası ile de yapabilirsiniz
170 derece fırında pişirelim. Yumuşak kalmamasına dikkat edelim. Tatlımızın hamuru pişerken biz kremasını yapalım. İlk evvel katı malzemelerin hepsini yağ hariç ekleyelim ve karıştıralım.
Daha sonra yavaş yavaş sütü ilave edip sürekli karıştıralım. Ocağa alalım kaynamaya yakın margarini ekleyelim ve kaynayana kadar kesintisiz karıştıralım.
Ocaktan indirmeden hemen evvel vanilini ekleyelim ve soğumaya vazgeçelim. Soğuyunca kremşantisini ilave edip çırpalım. Çikolata sosunu 4 su kadehi süt ile pişirelim.
Servis etmeden evvel soğuyan hamurumuzun bir bıçak desteğiyle kenarından kesip kremasına ilave edelim. Üzerine soğuyan çikolata sosunu ilave edip servis edelim.