Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %-0,21
Profiterol Bütün Miktar ve Kolay Tarif

Profiterol Bütün Miktar ve Kolay Tarif

Profiterol Bütün Miktar ve Kolay Tarif Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su kadehi su
  • 1 su kadehi un
  • 125 gr margarin
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 3 adet ufak boy yumurta büyük olmamalı ufak olacak yoksa hamur cıvık olur
  • 1 su kadehinden 1 parmak noksan soğuk süt
  • 1 kutu krem şanti
  • 2,5 su kadehi süt
  • 1 poşet dr Oetker çikolata sosu sarı olandan bitter olmasın acı oluyor sarı daha hoş oluyor

Profiterol Bütün Miktar ve Kolay Tarif Tarifi Yapılışı

  1. 1 su kadehi suyu bir tencereye alın ocağın altını yakın margarini ilave edip suda margarini  ve şekeri eritin sonra unu ilave edin, 1-2 karıştırın.
  2. Hamur tencerede bir araya gelecektir 2-3 defa kaşıkla ezerek hamuru karıştırın, hamur toplansın top gibi olsun.
  3. Tencerenin altını kapatın ve balkona atın hamur iyice soğusun ılık dahi olmasın hamur soğumuş olsun.
  4. Bu arada siz süt ile krem şantinizi iyice çırpın ve buzdolabınıza atın azıcık sertleşsin.
  5. Şimdi tencerenizi balkondan alın soğumuş hamurunuza ufak boy yumurtalarınızı tek tek kırın ve çırpın sakın hepsini birden kırayım da çırpayım demeyin. Tek, tek kırmanız ve çırpmanız gerekiyor. Püf noktası bu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın