Minik bir tencereye 1 su kadehi suyu ve margarini koyarak kaynatın. Daha sonra 1 su kadehi unu ilave ederek iyice karıştırın. 3-4 dakika karışımı aralıksız karıştırarak pişirin. Ocağı kapatarak hamurun soğumasını bekleyin.
Hamur azıcık dinlendikten sonra 3 adet yumurtayı hamura yedirmemiz gerekiyor ancak bu noktada ehemmiyetli bir detay var. Yumurtaları teker teker hamura kırın ve birini iyice yedirmeden öteki yumurtayı kırmayın.
Yumurtaları hamura iyice yedirdikten sonra yapışık bir hamur elde etmiş olduk. Yumurtaları yedirdikten sonra hamuru 10 dakika dinlendirin.
Sonra hamurumuzu kaşık dayanağıyla yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize ceviz büyüklüğünde tepsimize aralıklı bir biçimde dizin.
Daha sonra kremamızı hazırlayıp soğutalım fırından çıkınca azıcık dinlenen profiterol hamurlarımıza kremamızı sıkma torbasıyla yada 2 ye parçalayarak dolduralım.
Çikolata sosumuzu hazırlayıp profiterollerin üzerini dolaştıralım afiyet olsun.