Önce hamurumuzu hazırlıyoruz bir tencereye suyu ve margarini koyuyoruz margarin eriyip kaynadıktan sonra içerisine unu ilave ediyoruz.
1-2 dk karıştırıyoruz daha sonra ocaktan alıp soğuyana kadar bekliyoruz soğuduktan sonra içerisine yumurtaları teker teker kırıp mikserle karıştırıyoruz ve böylece yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
Hamuru elimizde ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp tepsiye diziyoruz ve fırına veriyoruz. 30-35 dk 180 derecede pişiriyoruz.
Hamurlar pişerken kremayı hazırlıyoruz tüm malzemeleri (margarin hariç) tencereye alıp kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
Kaynadıktan sonra margarini de ekleyip 1-2 dk daha karıştırıp ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
Daha sonra 1 su bardağı sütle çikolata sosu tozunu tencereye alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz ve sosumuzu da hazırlamış oluyoruz.
Fırından çıkardığımız toplarımız soğuduktan sonra kenarından biraz kesip içerisine hazırladığımız kremayı dolduruyoruz servis edeceğimiz sıra da üzerine hazırladığımız çikolata sosunu döküyoruz. Afiyet olsun 😋❤️.