1 kutu margarini, 2 su kadehi suyun içinde eritiyoruz.
Margarin eridikten sonra üzerine 2 su kadehi unu ilave edip 3 dakika karıştırarak pişiriyoruz ve 5 dakika dinlenmeye vazgeçiyoruz.
Dinlendikten sonra hamurun içine teker teker yumurtaları kırıyoruz. yumurtaları tek tek kırmamızın sebebi hepsini hoşça hamura yedirmek.
Yağlı kağıt serilmiş tepsinin üzerine 2 tatlı kaşığı ile ceviz büyüklüğünde hamur parçaları koyuyoruz. 2 tepsi çıkıyor.
Evvelden ısıtılmış fırında 180 derecede 40 dakika pişiriyoruz.
Hamurumuz pişerken krema ve çikolata sosunu pişiriyoruz.
Bir tencere içine vanilya hariçindeki; 5 su kadehi süt, 6 yemek kaşığı un, 3 çay kadehi şeker ve 2 adet yumurta pişiriyoruz.
Kremamız ılınınca içine 2 kutu vanilya koyup karıştırıyoruz ve kremamız da hazır.
Başka bir tencereye 4 su kadehi süt ve 2 kutu toz çikolata sosu koyuyoruz ve pişiriyoruz.
Daha sonra fırından çıkardığımız profiterollerin ortasından kesip içine 1 kaşık dayanağıyla krema koyun şayet sıkma torbanız var ortadan yarmak yerine kenarından içini doldurabilirsiniz.
Son olarak üzerine servis ederken çikolata sosundan dökün.