Öncelikle sütü derin bir kaba boşaltıyorum içerisine vanilya hariç tüm malzemeleri ilave edip orta ateşte yavaş yavaş karıştıra karıştıra kaynayana kadar pişiriyoruz.
Ocaktan alıp ılık hale geldiğinde 1 koli vanilya ilave edip mikserle 5 dakika çırpıp soğumaya vazgeçiyoruz. Değişik tarafta çikolata sosu üzerindeki tarife göre pişiriyoruz ılımaya vazgeçiyoruz.
Hamurunun hazırlanması için geniş derin tencereye 2 su kadehi soğuk suyu 1 koli margarini koyup ocakta fokur fokur kaynayana kadar bekliyoruz bir çimdik tuz atıyoruz.
Ocağın altını mum ışığında kısıyoruz eleyerek 2 su kadehi unu ilave ediyoruz tahta kaşıkla süratli bir biçimde karıştırarak dibi yakalamadan 5 dakika karıştırıyorum topak olmadan hamuru.
Ocaktan alıp iyice ılıyana kadar bekliyorum hamuru mikserle birlikte yumurtaları tek tek yediriyorum isterseniz hepsini koyup da iyice cıvık bir hamur elde edene kadar çırpıyoruz.
Yağlı kağıt döşenmiş fırın tepsisine tatlı kaşığı ile emin aralıklarla sıralıyorum 200 derece alt üst fırında 25 dakika kabarıp kızarana kadar pişiriyoruz.
Fırından çıkarıp iyice soğuduktan sonra kremayı şırınga pompasına yerleştirip hamur toplarını tek tek doldurarak piramit biçiminde düz bir tabağa diziyoruz.
Çikolata sosunu döküp üzerine çam fıstığı serpiştirip servis ediyoruz afiyetler olsun.