Margarin eridikten sonra unumuzu eleyerek yavaş yavaş su margarin karışımına eleyelim. İyice kıvam alana kadar pişirelim unun kokusu bi nebze olsun çıksın.
Hamur piştikten sonra oda sıcaklığına gelince yumurtalarımızı birer börek kırıp hamura yedirelim. Burada ehemmiyetli olan teker teker kırıp iyice hamura yedirmek. Yapışyapış bir hamur elde edeceğiz.
Daha sonra sıkma torbasına yada tatlı kaşığıyla minik minik bezerler biçiminde yağlı kağıt serili tepsimize koyalım.
180 derece ısıtılmış fırında takribî 40 dk kızarıncaya kadar kapağı hiç bir biçimde açmadan pişirelim. Dikkat edilmesi gereken en ehemmiyetli kısım fırının kapağını hiç açmamak yoksa hamurumuz istediğiniz gibi şişkin içi boş olmaz.
Hamurlar hazır olduktan sonra kremamızı hazırlıyoruz. Vanilya hariç tam malzemeleri tencereye koyup pişiriyoruz en son vanilin ilave edip kapatıyoruz.
İkisi de soğuduktan sonra kremanızı hamurun içine dolduruyoruz.
İsterseniz bıçakla ikiye ufalayıp doldurabilirsiniz isterseniz krema torbasıyla sıkabilirsiniz seçim sizin son olarak sosumuzu pişirip soğuduktan sonra profiterolümüzün üzerine döküyoruz. Veeee harika bi lezzet elde etmiş olduk netlikle sınamanızı nasihat ediyorum. Şimdiden afiyet olsun.