Profiterol hamuru için;Yağımızı suyun içine atıp kaynayana kadar bekleyelim ardından ununu koyup yapışık bir hamur elde edip 15-20 dk dinlendirelim.
Ardından yumurtaları tek tek ilave edip iyice karıştıralım ve sonrasında değişik yumurta için de aynı islemi yapıp tekerrür 10-15 dk daha hamurumuzu dinlendirelim.
Ardından yemek kaşığı desteği ile minik toplar biçiminde fırın tepsisine dizelim ve 180 derecede ısıttığımız fırında 30 dk pişirelim.
Muhallebisi için;Vanilin haricindeki tüm malzemeleri bir kaba koyup kıvam alana kadar karıştırıp en son vanilini de ilave edip soğumaya vazgeçelim.
Çikolata sosu için;Ayrı bir tencere de 500ml süte 1 kutu çikolata sosu döküp kıvam alana kadar pişirip sonrasında soğumaya alıyoruz.
Kenarda beklettiğimiz hamurları ortadan ikiye parçalayıp arasına muhallebisini koyuyoruz en son da çikolata sosunu da üzerine döküyoruz. Tatlımız hazır.Afiyet olsun.