Öncelikle hamurumuzu hazırlamak için bir tencereye su ve margarini alarak kaynatalım.
Daha sonra unu ilave ederek pişirelim.
Ocağı kapattıktan sonra 15 dakika kadar hamurun soğumasını bekleyelim ve yumurtaları teker teker hamura kıralım. Başka Bir Deyişle bir yumurtayı hamura iyice yedirmeden ötekisini kırmıyoruz. Bu nokta hamurun pişerken kabarması açısından ehemmiyetli.
Yumurtaların tamamını teker teker hamura yedirdikten sonra 10 dakika kadar hamuru dinlendirelim.
Daha sonra iki kaşık dayanağı ile aralarında boşluk vazgeçerek yağlanmış fırın tepsisine hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak dizelim.
Evvelden ısıtılmış fırında 180 derecede hafif pembeleşinceye kadar pişirelim.
Ara kremasını yapmak için margarin ve vanilya hariçinde tüm malzemelerimizi bir tencerede kaynayana kadar pişirelim, kaynamaya başlayınca margarini ilave edelim tamamen eriyene dek karıştırarak pişirelim.
Ocaktan alıp içine vanilya ilave ederek iyice karıştıralım.
Soğuyan hamur toplarımızı bir bıçak dayanağı ile enlemesine ikiye parçalayarak arasına krema dolduralım. Hamurun üzerine hazır çikolata sosunu servis edeceğimiz zaman dolaştıralım.