Hamurumuz için ufak bir tencereye suyumuzu ve tereyağımızı alalım. Tereyağı eriyince unumuzu ve vanilyayı ilave edelim ve 5-10 dakika karıştırarak pişirelim soğumaya vazgeçelim.
Soğuyan hamurumuzun içine yumurtaları tek tek yedirelim. Bir tatlı kaşığı dayanağı ile hamurlarımızı tepsimize sıralayalım.
Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika kapağını hiç açmadan pişirelim. Onlar pişerken kremamıza başlayalım. Bir tencereye süt, şeker, un, nişasta ve vanilyamızı ilave edip koyulaşıncaya kadar pişirelim.
Pişen muhallebinin altını kapatıp tereyağımızı ilave edip karıştırarak yedirelim. Muhallebimiz azıcık ılınınca içine kremşantimizi döküp iyice çırpalım.
Pişen bezelerimizi ikiye ayırıp içine kremamızdan dolduralım. Hepsi bitirilince üzerine çikolata sos dolaştıralım. Afiyet olsun.