Geniş bir kabın içine 7/8 dilim kekinizi elinizle ayrılın.
İçine çekilmiş ceviz, kakao, pudra şekeri, eritilmiş tereyağı ve sütü ilave edip hoşça yoğuralım.
Kurabiye hamuru kıvamına gelen harcımızdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarla ve yağlı kağıt serili tepsiye dizerek buzdolabının buzluk kısmında 1 saat bekletin.
Bu arada çikolatayı benmari usulde eritin, buzluktan truffları alıp çikolataya daldırıp çatal dayanağı ile çıkarıp tel ızgara yada yağlı kağıda koyup donması için bekletin.
Azıcık donan çikolatalı trufflarınızı bıçak takviyesiyle alıp servis tabağına koyup buzdolabına koyunuz.
İyice donan truflarımızı servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.