ilk önce sekeri ve suyu ve limonu tencereye alıp önce yüksek ateşte kaynamaya başlayınca kısık ateşte 35-40 dakika kaynatıp şerbetinizi ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
2 adet yufkayı üst üste koyun üzerine tereyağı ve sıvı yağ karışımını fırça yardımı ile sürün 12 kat olana kadar 2 yufka aralıkla yağlayın.
12 kat yufka olunca küçük karelere kesin.Karelerin ortasına bir çay kaşığı kadar kaymak ve ceviz yerleştirin,üçgen olacak şekilde katlayın ve uç kısmı diğer şöbiyet tatlısının hafif üstüne gelecek şekilde yerleştirin.
Kalan yağı her tarafına eşit gelecek şekilde üzerine dökün veya fırçayla sürün ihtiyaca göre yarım çay bardağından biraz daha az sıvıyağ üstüne gezdirin.
Önceden ısıtılmış 190-200 derece fırında alat üst ayarda güzelce kızarana kadar pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra ilk sıcaklığı çıkınca ılık şerbetini dökün şerbetini çekip iyice soğuduktan sonra servis yapabilisiniz. Afiyet olsun.