Malzemeler
• 250 gr tereyağı
• 2 su bardağı un
• 1 paket vanilya
• 1 su bardağı pudra şeker
• 2 yemek kaşığı portakalın kabuğu
Üzeri için
• 1 paket bitter çikolata
Yapılışı
Yoğurma kabının içine tereyağı, vanilya, portakal kabuğu, pudra şekeri ilave edip karıştırın.
2. Unu ilave edip yoğurun, hamuru 20 dk buzdolabında bekletin ardından ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzun içinde yuvarlayın.
3. Yağlı kâğıt serili fırın tepsisine dizin ve 160 derecede ısıtılmış fırında15 dk pişirin.
4. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin ve kurabiyelerinizin üzerine kaşık yardımıyla ya da sıkma poşetine ilave edip üzerini süsleyin. Afiyet olsun.