Pandispanyanın hamuru için yumurta ve toz şeker mikserle beyaz olana kadar karıştırılır. Un, vanilya ve kabartma tozu eklenerek çırpmaya devam edilir. Fırın tepsisine yağlı kağıt sererek kek hamuru eşit miktarda yayılarak önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına atılır ve üzeri pembe pembe olana kadar yaklaşık 8-10 dakika pişirilir.
Pişen kek hamuru yağlı kağıdı çıkartmadan rulo şeklinde sarılıp bekletilir ki yuvarlak şekli alsın. Pastanın kreması için süt, nişasta, un ve tos şeker konarak karıştırılır, kısık ateşte pişirilmeye devam eder koyulaşınca ocaktan alınmalıdır. Ocaktan aldıktan sonra içerisinde tereyağı eklenebilir.
Hazırlanan krema soğuması için karıştırılarak soğutulmalıdır kabuk tutmaması içindir.
Yuvarlak yapılan kek hamurunun içerisinde krema sürülür ve muzu dörde bölerek muzlar yerleştirilir tekrar yuvarlanan keki yağlı kağıttan ayırarak buz dolabına kaldırılabilir. Afiyet olsun.