Portakal suyu ve rendelenmiş portakal kabuğunu bir kapta kaynatmadan ısıtın.
Yumurta sarılarını toz şekerle bir kâsede köpük köpük oluncaya kadar çırpın. Sıcak portakal suyunu azar azar yedirerek ilave edin.
Karışımı bir tencereye alıp devamlı karıştırarak pişirin. Tencereyi ateşten alıp yaprak jelatini ilave edin. Eriyinceye kadar karıştırıp soğumaya bırakın.
Süt kremasını çırpıp soğuk karışıma yedirerek ilave edin. Hazırladığınız karışımı derin bir kalıba döküp buzdolabında katılaşıncaya kadar 3 saat bilave ettirin.
Sekiz kaşık suyu 1 bardak toz şekerle kaynatın. Koyu bir şurup kıvamına gelince ateşten alın.
2 portakalın kabuklarını atayıp çeperlerini çıkarın. Dilimleri sıcak şuruba atıp 5 dakika bilave ettirin. Kevgirle ayrı bir tabağa alın.
Musu servis tabağına ters çevirin ve çevresini şurupta bilave ettirdiğiniz portakal dilimleriyle süsleyin. Hindistan cevizi serpip soğuk olarak servis yapın.