Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,65
ALTIN
%1,55
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 22.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Portakal Aromalı Bol Soslu Islak Kek
Facebook
Twitter
Google+
15 Şubat 2021
0
206
+
-
Portakal Aromalı Bol Soslu Islak Kek
Portakal Aromalı Bol Soslu Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler
4 yumurta
1 buçuk su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı kakao
2 su bardağı un
1 dere bardağı portakal kabuğu
Vanilya
1 buçuk paket kabartma tozu
1 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı akışkan yağ
Portakal Aromalı Bol Soslu Islak Kek Tarifi Yapılışı
Ilk Önce yumurta ile süt uygun kapta köpürene değin çırpın.
Üzerine akışkan yağ, süt ve vanilya eklenerek düşük ayarda çırpılır.
Peşinde kakao, kabartma tozu, portakal kabuğu ve un eklenilir.
Borcam uygunca yağlanıp üzerine dökülüp, evvelden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir.
Kürdan testi yapılarak denetim edilip, fırından alalım.
Sos için bütün araç gereç uygun bir kapa alıp, pürüzsüz kıvam alana kadar karıştırılır.
Kısık ateşte kıvam alana dek pişirilir, 3-4 dakika fokurdatıp kapatılıp, ılımaya alınır.
Kekimizde ılık sosumuzda ılık olmalıdır. Kekimizi dilimlere kesip sosu üstüne dökelim.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Portakal Aromalı Bol Soslu Islak Kek Tarifi
Portakal Aromalı Bol Soslu Islak Kek Tarifi
Portakal Aromalı Bol Soslu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
İki Renkli Kek (Kabarmaya Doyamadı)
Önceki Yazı
Portakallı Kek, Kış Keki (Mis Kokulu Sünger Kek)
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı