Öncelikle ara kremayı hazırlamakla işe başlayalım, muhallebi için sütü, nişastayı, unu ve toz şekeri tencereye alıp karıştıralım ocağa alıp aralıksız karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
Kaynamaya başlayınca akışkan kremayı ilave edip tekerrür kaynayana kadar sürekli karıştıralım.
Kaynama başlayınca vanilyayı ilave edip karıştıralım ve ocaktan alalım, oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına kaldıralım.
Hazır çikolata sosunu kolinin üzerinde yazıldığı gibi pişirip hazırlayalım aynı biçimde oda sıcaklığında soğuduktan sonra çikolata sosunu da buzdolabına kaldıralım.
Hamurunu hazırlamak için kaynayan suya margarini ilave edip eritelim. Margarin eridikten sonra ocaktan alalım ve unu yavaş yavaş karıştırarak ilave edelim.
Tekerrür ocağa alıp unu takribî 10 dakika kadar kavuralım. Kavrulan unu ocaktan alıp ılımaya vazgeçelim.
Bir tane yumurta kırıp hamura hoşça yedirelim. İkinci yumurtayı da kırıp hamura yedirelim.
Son olarak üçüncü yumurtayı da kırıp hamura hoşça yedirelim Yumurtaları hoşça hamura yedirelim ki hoşça kabarıp pişince de içleri boş olsun ayrıca hamurda çökme alana gelmesin
Hamuru sıkma torbasına alalım yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine sıkma torbası ile aralıklı olarak ceviz büyüklüğünde parçalar sıkalım.
180 derecede evvelden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirelim.