Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,04
EURO
%0,30
ALTIN
%0,86
BIST
%0,25
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 27.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Pasta Tarifleri
»
Polonya Pastası Karpatka
Facebook
Twitter
Google+
7 Nisan 2021
0
359
+
-
Polonya Pastası Karpatka
Polonya Pastası Karpatka Tarifi İçin Malzemeler
2 su kadehi süt
1 su kadehi şeker
1,5 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 adet yumurta sarısı
2 koli vanilin
125 gram tereyağı
125 gram tereyağı
1 su kadehi su
Yarım çay kaşığı tuz
1 su kadehi un
4 yumurta
Polonya Pastası Karpatka Tarifi Yapılışı
Süt, un, şeker, nişasta ve yumurtayı tencereye muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirelim.
Piştikten sonra ocağı kapatıp vanilini ve tereyağını ilave edip karıştırın.
Muhallebi olduktan sonra kabuk yakalamaması için üzerini streç filmle kapatın.
Başka bir tencerede tereyağı, su ve tuzu birlikte eritelim.
Tereyağı tamamen eridikten sonra un ilave edin. Helva kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
Sonra ocaktan alın ve teker teker yumurtaları iyice yedirerek çırpın.
Kelepçeli kaba pişirme kağıdı yerleştirip hamurun yarısını dökün ve düzenleyin.
165 derece fırında 35 dakika kadar pişirin.
Piştikten sonra öbür hamuru aynı biçimde pişirin.
2 tane kelepçeli kap varsa tek seferde pişirebilirsiniz.
Fırından çıkardıktan sonra ikisinin arasına kremayı sürüp düzenleyin. Ardından üstüne pudra şekeri serpiştirin.
Soğuk bir yerde soğuyana kadar beklettikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Polonya Pastası Karpatka Tarifi
Polonya Pastası Karpatka Tarifi
Polonya Pastası Karpatka Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Yemekte yaparım salçayla, Sekste yaparım maltepeli kızlarla.
En az tatlı kadar hetorejen salgılatan bayanlar ayağınıza geldi.
Az Malzemeli Rulo Pasta
Önceki Yazı
Borcamda Kedi Dilli Pasta
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yemekte yaparım salçayla, Sekste yaparım maltepeli
En az tatlı kadar hetorejen salgılatan
Tatlı yiyip tatlı konuşalım, Ataşehir bayanları
Vip hizmet veren profesyonel beden işçileri
Tatlı bir escort bayan ile güne
Cinsel ilişki öncesi, Reaksiyon yaratan tatlılar.
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı