Alt taban için 2 paket bisküviyi robottan geçiriyoruz.
Erittiğimiz margarinimizi üzerine döküp bir güzel karıştırıyoruz ve kelepçeli kalıbımızın tabanına yayıyoruz.
Dilerseniz bir bardak yardımı ile bastırarak düzeltebilirsiniz.
Muhallebimizi yapana kadar dinlenmesi için buzdolabına alıyoruz.
Muhallebisi için ilk olarak 2 yumurtamızı tenceremize kırıyoruz.
Kısık ateşte hiç bırakmadan çırpıyoruz.
Pişmeye başlayan yumurtalarımızın üstüne şekerimizi ekliyoruz ve köpürene kadar karıştırıyoruz.
Sonra labne ve kremamızı ekliyoruz. Asla çırpma işlemini bırakmıyoruz çünkü topaklanma ihtimali oluyor.
Un ve nişastamızı da ekledikten sonra fokurdamaya başladığı zaman vanilyamızı ekleyip altını kapatıyoruz.
Sosu için tavaya aldığımız çikolatalarımızın üstüne kremamızı ekliyoruz ve kaynatmamaya özen göstererek çikolatalarımızın erimesi için bekliyoruz.
En güzel kısım tabiki birleştirmek 🥰 buzdolabından aldığımız alt tabanımızın üzerine muhallebimizi onun üzerine de çikolata sosumuzu döküp dinlenmeye bırakıyoruz 🥰.