Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Pişmaniyeli Muzlu Mus

Pişmaniyeli Muzlu Mus

Pişmaniyeli Muzlu Mus Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 koli yulaflı bisküvi
  • 3 kocamanca muz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 kutu krema
  • Yarım kutu pişmaniye

Üzeri için

  • Fındık krokan
  • Pişmaniye
  • Muz dilimi

Pişmaniyeli Muzlu Mus Nasıl Yapılır?

Bisküvilerinizi rondodan geçirip toz haline getirin ve erittiğiniz tereyağı ile karıştırın. Servis kadehlerinin dibine doldurup tabanınızı hazırladıktan sonra buzdolabına koyun. Kremayı bir kaba alıp kabarıp katılaşana kadar iyice çırpın. Blenderla püre haline getiridiğiniz muzları kremaya ilave edip karıştırmaya devam edin. Servis kaselerindeki bisküvili tabanınızın üzerine hazırladığınız kremalı karışımın yarısını ekleyin.Üzerine tel tel ayırdığınız pişmaniyeden koyup kalan kremalı karışımdan dökün. 3-4 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra fındık krokan, pişmaniye ve muz dilimi ile süsleyerek servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın