Malzemeler
Kreması için
Üzeri için
Yumurtaların akları ile sarılarını ayırın. Akları 1 tutam tuz ile katılaşıncaya kadar çırpın ve buzdolabında bekletin. Yumurta sarıları, darı nişastası ve 150 ml sütü bir kasede iyice çırpın. Kalan sütü bir tencereye alıp vanilya, şeker ilave edin ve orta ateşte ısıtın. Yumurta sarısı karışımını ince ince ilave edip süratlice karıştırın ve kıvam alıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp tereyağı ve yumurta akını ilave ederek karıştırın. Tekerrür ocağa yerleştirip 2 dakika daha karıştırarak pişirin. isküvileri kahveye daldırıp kare bir kalıbın tabanına tek kat dizin. Kremanın 1/3 şanı bisküvilerin üzerine yayın. Üzerine tekerrür kahveye daldırılmış bisküvileri dizip kremanın yarısını ilave edin. Harekâtı bir kere daha yineleyin. En üste nemlendirilmiş bisküvi dizin. Kremayı pudra şeker ile koyulaşıncaya kadar çırpın ve bisküvinin üzerine yayın. Buzdolabında 1 saat soğutun. En üste kakao serpiştirip süsleyerek servis yapın.