Öncelikle bisküvileri robottan geçirip un haline getiriyoruz .
Ardından sütü şekeri ve tereyağını minik bir tencerede yağ eriyene kadar ısıtıyoruz .
Sonra bu karışımı un haline getirdiğimiz bisküvilerin üzerine döküyoruz.
Karıştırdıktan sonra kakao yu ilave ediyoruz ve ele yapışmayan kulak memesi kıvamında hamur elde ediyoruz .
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyoruz ardından 10 dakika dinlenmek üzere buzluğa koyalım ve daha evvelden hazırlamış olduğumuz çikolata sosumuza bandırıyoruz .
Pasta süsleme malzemesi veya hindistancevizi tozuyla süsleyip servis edebilirsiniz.
Sos; Tam malzemeyi bir tencereye alıp karıştırıyoruz daha sonra ocağa koyup kaynamasını bekliyoruz .
Bu arada aralıksız karıştırıyoruz ,kaynayınca altını kısıp 1-2 dakika daha kaynatıyoruz.
Soğuması için bir kenara alıyoruz ara ara karıştıralım ki kabuk yakalamasın. Afiyet olsun şimdiden