Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak

Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak

Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet olgun muz
  • 1 çay kadehi çekilmiş ceviz
  • 1çay kadehi hindistan cevizi

Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak Tarifi Yapılışı

  1. Muzlar ezilir, çekilmiş ceviz ve hindistan cevizi karıştırılır.
  2. Elde edilen karışım yuvarlanır ve istenilen bir ham kuruyemiş ile süslenip tepsiye alınır.
  3. 15 dk dinlendirilip dolapta da dinlendirildikten sonra servis edilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın