Tatlı Tarifleri, Pratik Tatlılar, Hızlı Tatlı Tarif
Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %0,00
  • BIST
    %0,74
  • 5.1°C
Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak

Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak

Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet olgun muz
  • 1 çay kadehi çekilmiş ceviz
  • 1çay kadehi hindistan cevizi

Perhiz Muz Lokum Pişirmeden Şipşak Tarifi Yapılışı

  1. Muzlar ezilir, çekilmiş ceviz ve hindistan cevizi karıştırılır.
  2. Elde edilen karışım yuvarlanır ve istenilen bir ham kuruyemiş ile süslenip tepsiye alınır.
  3. 15 dk dinlendirilip dolapta da dinlendirildikten sonra servis edilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın