Bisküvileri mutfak robotunda un haline gelinceye kadar çekin. Krem peyniri ve sütü tenn bir kaba aktarıp mikser desteğiyle 1-2 dakika kadar çırpın. Üzerine şeker ve tuzu da ekleyin. Yeşşehir soğanı incecik kıyın ve karışıma ilave edin. Tel çırpıcı ya da plastik spatula desteğiyle karıştırmaya devam ederken, un haline getirdiğiniz bisküviyi de aktarıp iyice karıştırın. Hamur önce sıvı olacaktır; kıvama gelmesi için 5 dakika kadar bekletin. Mu n kalıplarını sıvı yağ ile yağlayın.
Hamuru kek kalıplarına, ağızlarında 1 ’er cm kadar boşluk vazgeçerek paylaştırın. Kekleri önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-35 dakika kadar pişirip çıkarın. Üzerini Hindistan cevizi ile süsleyip ılık olarak servis yapın.