Yumurtalar ve şekeri çukur bir kapta köpük köpük olana kadar çırpın.Nişastayı çilek sosunda inceltin ve bir sos tenceresine alın.
İrmik, rendelenmiş limon kabuğu, vanilya, krema, çilek suyu ve sütü sos tenceresine ilave edip karıştırın.
Kısık ateşte sürekli karıştırarak koyu muhallebi kıvamında pişirin.Muhallebiye tereyağını ilave edip birkaç dakika karıştırmadan pişirip ocaktan alın.
Biri 30-35 cm, değişiği 20-25 cm çapında 2 yuvarlak sırça tepsiyi soğuk su ile hafifçe nemlendirin. Muhallebiyi büyük ve ufak tepsilere paylaştırın. Soğuyunca buzdolabına alıp 2 saat bekletin.
Büyük tepsiyi sağa sola sallayıp servis tabağına ters çevirerek alın. Üzerine ufak tepsiyi iki katlı pasta biçiminde yerleştirip üzerine badem ve antep fıstığı serpiştirin.
Doğranmış meyvelerle süsleyin.2 saat buzdolabında beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.