Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,62
  • BIST
    %0,42
Pavlova Porsiyonluk

Pavlova Porsiyonluk

Pavlova Porsiyonluk Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta akı
  • 1 su kadehi şeker pudra şekeri de olabilir
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 1 çay kaşığı nişasta
  • Bir fiske tuz
  • 50 gr ham krema
  • 2 yemek kaşığı labne peyniri
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • Frambuaz
  • Böğürtlen
  • Çilek

Pavlova Porsiyonluk Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle tuz ve yumurta aklarını çırpıyoruz.
  2. Kabarmaya başlayınca limon suyu ve nişastayı ilave ediyoruz.
  3. Şekerin bir kısmını da ilave ediyoruz.
  4. Hiç durmaksızın 20 dk azar azar şeker ilavesiyle çırpıyoruz. İçinde şeker yok olana kadar.
  5. Daha sonra ister benimki gibi porsiyonluk isterseniz büyük pasta biçiminde yapabilirsiniz.
  6. Benimkinin pişme süresi 1 saat 15 dk dır. Daha büyük yaparsanız zaman uzayabilir.
  7. 150 derecede kapağı hiç açılmadan pişiriyoruz.
  8. Tamamen soğuduğunda kremasını ilave edebiliriz. Yoksa çatlama yapar.
  9. Kreması için tüm malzeme mikserle çırpılır.
  10. Sıvı bir kıvam olursa pudra şekeri ilave edebilirsiniz.
  11. Krema ve meyvelerle sunum yapabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın