Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %2,52
Patates Püreli Ve Havuç Ezmeli

Patates Püreli Ve Havuç Ezmeli

Patates Püreli Ve Havuç Ezmeli Tarifi İçin malzemeler

Püre için

  • 1 su bardağı patates püresi
  • 2 yemek kaşığı krem peynir

Havuçlu yumuşak kek parçaları için

  • 1 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 adet büyük boy havuç
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 1 çay bardağı ktümörü yaban mersini
  • Bir tutam tarçın

Yanına

  • Havuç, salatalık, renkli biber parçaları Patates püresine daldırmak için
  • Karpuz ve şeftali topları Orta boy parizyen kaşıkla çıkartılmış

Patates Püreli Ve Havuç Ezmeli Nasıl Yapılır?

  • Taze hazırladığınız patates püresine krem peyniri ilave edip karıştırın. 
  • Havuçlu karışım için tüm malzemeyi bir kasede karıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 160 dereceye ayarlı fırında, arada bir havalandırarak yaklaşık 1 saat süresince pişiltihap. Fırından alın, sırça kaselere aktarın. Yanında sebze ve meyve parçalarıyla birlikte servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın