Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Çikolatalı Tatlılar
»
Pastane Usulü Supangle (Şeflerin Tarifi)
Facebook
Twitter
Google+
21 Kasım 2021
0
185
+
-
Pastane Usulü Supangle (Şeflerin Tarifi)
Pastane Usulü Supangle (Şeflerin Tarifi) İçin Malzemeler
1 lt süt
2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata (nutella vb)
Yarım su bardağı şeker
1 ad. yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta ( ben buğday kullandım)
3 yemek kaşığı kakao (25gr)
80 gram bitter çikolata
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı soğuk su ( küçük boy, fazla koyarsanız sulu olabilir ) dikkat !
Bayat kek veya bisküvi (burçak kullandım)
Süslemek için ben hindistan cevizi, bitter ve beyaz çikolata ve çilek kullandım.
Pastane Usulü Supangle (Şeflerin Tarifi) Nasıl Yapılır?
Öncelikle derin bir tencereye süt, şeker, elenmiş un, kakao, yumurta sarısı, nişastayı koyup ocağa almadan iyice karıştıralım.
Orta ateşte muhallebi kıvamına gelene dek karıştıralım.
Ocaktan aldığımız supanglemize sürülebilir çikolata ve bitter çikolatayı ekleyelim ve mikser ile çırpalım. ( sürülebilir yoksa tablet çikolata miktarını arttırabilirsiniz ).
Çikolata eridikten sonra tereyağını ekleyip mikserle çırpmaya devam edelim ve yarım çay bardağı soğuk su ekleyelim.
Ortalama 15 dk kadar mikserle çırpalım zaten kendi kendine supanglemiz soğuyacak.
Kuplarımıza bir kaşık yardımıyla paylaştıralım.🎉 kıvamı tadı gerçekten harika kesinlikle kabuk bağlamıyor ☺️.
Oda sıcaklığına geldikten sonra minimum 1 saat dolapta bekletelim. Servis öncesi dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Ben toplamda 6 kup çıkarttım 🥰🍫.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Pastane Usulü Supangle (Şeflerin Tarifi)
Pastane Usulü Supangle (Şeflerin Tarifi)
Pastane Usulü Supangle (Şeflerin Tarifi) nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Kedi Dilli Pasta
Önceki Yazı
Mini Puding Kaseleri
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı