Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Pastane Usulü Supangle

Pastane Usulü Supangle

Pastane Usulü Supangle Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 çay kadehi un
  • 1 çay kadehi şeker
  • 1 koli kakao 50 gram veya 4 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet yumurtanın sarısı
  • 1 koli bitter çikolata
  • 1 koli sütlü çikolata
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 koli vanilya
  • Yarım su kadehi soğuk su

Pastane Usulü Supangle Tarifi Yapılışı

  1. 1 litre süte vanilya ve tereyağı hariç tam toz malzemeleri ilave ediyoruz kısık ateşte göz göz olana kadar pişiriyoruz.
  2. Daha sonra kıvam alan muhallebimize çikolataları tereyağını ve vanilyayı ilave ediyoruz. Hepsi hoşça özleştikten sonra 10 dakika kadar soğumaya vazgeçiyoruz.
  3. Daha sonra soğuyan muhallebimize yarım su kadehi soğuk suyumuzu ilave ediyoruz. Supanglemiz hazır dilediğiniz kuplara hisse edip dilediğiniz biçimde süsleyebilirsiniz.
  4. Ben çikolata parçacıkları ve antep fıstığı seçim ettim.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın